Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Η Spykou πάει Μπρούσκο !


‪#‎Μπρούσκο‬ σημαίνει άγριο, αλλά σημαίνει και ‪#‎επιτυχία‬ ‪#‎πάθος‬‪#‎ενθουσιασμός‬ ‪#‎λαχτάρα‬ ‪#‎συναίσθημα‬ #έρωτας ... 
‪#‎Spykou‬ σημαίνει επίσης όλα τα παραπάνω!!
‪#‎Απολαύστε‬ μας και επί της τηλεοπτικής οθόνης, λοιπόν ! 

Στο ‪#‎Μπρούσκο3‬ ξεκινάμε στο επεισόδιο 542 με "Στεφανία"  και το Λιλά φόρεμα με τα μπαλόνια, που μπορείς να δεις και να αγοράσεις στο eshop μας www.spykou.com πατώντας ΕΔΩ !! 

Αυτό εννοούσε "καρμικό" ο Κούλλης Νικολάου όταν ήρθε στο Εργαστήριό μας Spykou - Χειροποιητες Δημιουργιες με την οικογένειά του στις 26/04/2016emoticon wink 
Όταν ήρθε στο εργαστήριό μας Spykou-Χειροποίητες Δημιουργίες  με την οικογένειά του, μπήκαν τυχαία μιας και τους άρεσαν τα παιδικά φορέματα σετ Μαμά-Κόρη . 

Εμείς όμως... πριν την επίσκεψη της Οικογένειας Νικολάου, είχαμε ήδη μιλήσει με την παραγωγή‪#‎makeitproductions‬ και συμφωνήσει για την ‪#‎συνεργασία‬ ! 





 Τίτλοι τέλους ... με το λογότυπό μας !


Ευχαριστώ πολύ τους υπερ-ευγενικούς και άμεσους ανθρώπους της παραγωγής του Μπρούσκο, εύχομαι να σας συναντήσω όλους από κοντά πολύ σύντομα στην Κύπρο μας ! 

Ευχαριστώ όμως και όλους εσάς, που 7 χρόνια τώρα μας στηρίζετε με την αγάπη σας και την προτίμησή σας. 
Σας το έχουμε πει πολλές φορές και θα σας το πούμε άλλες τόσες..., χωρίς εσάς δεν θα είχαμε φτάσει εδώ, και δεν θα φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε και μας αξίζει, καθώς δουλεύουμε πεισματικά υπερπηδώντας τις δυσκολίες της εποχής και υπηρετώντας τον ρόλο που κερδίσαμε, με αγάπη, σεβασμό και φαντασία!
Πάντα Ελληνικά, Πάντα Χειροποίητα, Πάντα Spykou-Εμπνευσμένα !

Για να μην χάνεις τα ίχνη μας, ακολούθησέ μας στα ... 

Twitter: SpykouHandmade
Instagram: SpykouHandmade
E-shop: www.spykou.com
& Έλα σε επαφή μαζί μας στα :
Τηλ. 27520 22847


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου